ANA SAYFA > EĞİTİM > Dünya Gençleri Karşıyaka’da buluşuyor

Dünya Gençleri Karşıyaka’da buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Gençleri Karşıyaka’da buluşuyor

Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi, bu yaz dördüncü kez ‘Kültürlerarası İletişim ve Eğitim’ organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. AIESEC işbirliğiyle yürütülen proje kapsamında, 75 yabancı genç, Karşıyakalı öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu vermek üzere kente geldi.

Karşıyaka Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Uluslararası Öğrenci Değişim Platformu AIESEC ortaklığında düzenlenen organizasyon dünya gençlerini  Karşıyaka’da buluşturacak. Bu yaz dördüncüsü düzenlenen kültürlerarası iletişim ve eğitim organizasyonuna, farklı ülkelerden 75 üniversite öğrencisi katıldı. Yabancı gençler, 1 Temmuz - 13 Ağustos tarihleri arasında, Karşıyaka Belediyesi İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi'nde (KARGEM) ortaokul düzeyindeki öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu verecek. Çocukların İngilizce seviyesini artırma amacıyla düzenlenen program kapsamında seviye sınavı düzenlendi. Sınav sonucuna göre oluşturulan sınıflarda derse başlandı. 

Üniversiteli yabancı gençler, kendilerini misafir etmeye gönüllü olan öğrenci aileleri ile birlikte kalacak.  Program sonunda yapılması planlanan 'Ülkeler Panayırı'nda da tüm yabancı öğrenciler kendi yöresel kıyafetlerini giyip yemeklerini ve kültürlerini tanıtacak.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenileniyor
Sonraki Haber Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?