ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu kuruluyor

Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu kuruluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu kuruluyor

Karşıyaka'da ilk kez 7-12 yaş grubu kız erkek çocuklardan oluşacak müzik korosu kuruluyor.

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü'nün ortak projesi olan Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu'na, TRT Sanatçısı, ünlü şef ve kanun üstadı Erol Gönüldaş danışmanlık yapacak.  
Karşıyaka Belediyesi Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde Eylül ayında başlaması planlanan Karşıyaka Çocuk Müzik Korosu'nda Mehtap Gönüldaş eğitmen olarak görev yapacak.  Karşıyaka'da ilk kez kurulacak olan çocuk korosuna ön kayıtların 0-544-7351912 numaralı telefona yapılabileceğini ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "Karşıyaka'da ilkleri yapmaya devam ediyoruz. Karşıyaka Belediyesi'nin de desteğini alarak böyle bir projeye imza atacağız. İlk kez 7-12 yaş grubundan oluşacak müzik korosu kuracağız ve yetenekli sesleri Türk Müziğine kazandıracağız. Müzik konusunda uzman olan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Koro şefi, ünü dünya çapında olan Erol Gönüldaş danışmanlık yapacak ve çocuklar için kanun çalacak. Eğitimcimiz de pek çok enstrümanı çalan, konservatuvar mezunu olan, yine müziğin içinde eğitimci olarak yıllarını geçiren Mehtap Gönüldaş. Bizler de yönetici olarak kendilerine destek oluyor ve Karşıyaka'mıza ilk Çocuk Müzik Korosunu kurmaya çalışıyoruz. Yeteneği olan 7-12 yaş aralığındaki kız erkek çocuklarımızı ön kayıt için bekliyoruz. Çocuklarımıza bu koro çalışmalarında müzik eğitimi vereceğimiz gibi, geleceğin Karşıyaka Sanat Derneği Müzik Korolarına da korist ve solistler yetiştireceğiz. Bir yerde de konservatuvarlara hazırlayacağız. Burası müzik okulu gibi çalışacak" dedi.    

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Gençleri Karşıyaka’da buluşuyor
Sonraki Haber KSK'li Milli yelkenciler Lara ve Deniz Dünya Şampiyonası'nda yarıştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?