ANA SAYFA > EĞİTİM > Çalışır'lar, 23 Yaş Üstü Engellileri ziyaret etti

Çalışır'lar, 23 Yaş Üstü Engellileri ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çalışır'lar, 23 Yaş Üstü Engellileri ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi'ne konuk oldu.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz tarafından ağırlanan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezimizde öğrencilerle bir araya geldi. 
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve eşi Güler Çalışır 23 Yaş ve Üstü Engelli Merkezi'ninde tüm sınıfları tek tek gezerek öğrenciler ve öğretmenleri sohbet etti.
Çalışır ailesine Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz da eşlik ederek yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi verdi. Her sınıfta hediyeler ve pastalarla karşılaşan Çalışır ailesi, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, "sık sık ziyaret edeceğiz" dediler. 

www.karsiyakahaber.com

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Otizmli çocuklar için yarışacaklar
Sonraki Haber Büyükkarcı: Basketbolda Play-Off'a kalabilmek için elimizden geleni yapacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?