ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Basketbolda Play-Off'a kalabilmek için elimizden geleni yapacağız

Büyükkarcı: Basketbolda Play-Off'a kalabilmek için elimizden geleni yapacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Basketbolda Play-Off'a kalabilmek için elimizden geleni yapacağız

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son olarak deplasmanda Afyon Belediyespor'a 89-86 yenilerek Play-Off şansını zora sokan Pınar Karşıyaka'da başkan Turgay Büyükkarcı "Play-Off'a kalabilmek için elimizden gelini yapacağız" dedi.

Afyon Belediyespor yenilgisinin kendilerini fazlasıyla üzdüğünü belirten Büyükkarcı, "Bu mağlubiyet hiç hesapta yoktu ve bizleri tabi ki üzdü, kahretti ve Play-Off'a kalmamızı riske soktu. Ancak bu pes ettiğimiz anlamına gelmiyor. Son topa, son maça ve sezonun son düdüğüne kadar mücadelemiz sürecek. Play-Off'a kalabilmek için elimizden gelini yapacağız dedi.

Ancak asıl amaçlarının günlük başarılar peşinde koşmak olmadığını, daha çok uzun dönemli ve kalıcı başarılar yakalamak için çalıştıklarını belirten Büyükkarcı, "Bu sezon yüksek bütçeli bir takım yaratmak yerine, mali durumu düzeltme yönünde adımlar attık. Mali kriterlere önem verdik. Bugünü değil, yarını kurtarma peşinde koştuk. 13 milyon liralık basketbolun genel borcunu 2 milyona indirdik, kulübün ciddi borç yükünü hafiflettik. Bu Play-Off'a kalmaktan çok daha önemli, kulübün geleceği için çok daha değerli. Kısa vadede başarılar yakalayacağımıza uzun soluklu, kalıcı başarılar yakalamayı yeğledik" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çalışır'lar, 23 Yaş Üstü Engellileri ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Çanakkale'ye 5.kez kürek çekecekler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?