ANA SAYFA > EĞİTİM > Bu merkezde eğitimli aşçılar yetişiyor…

Bu merkezde eğitimli aşçılar yetişiyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu merkezde eğitimli aşçılar yetişiyor…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi, istihdama yönelik açtığı Aşçılık Kursları ile Eğitimli Aşçılar yetiştiriyor.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nde açılan istihdama yönelik Aşçılık Kurslarının 2. Dönem Eğitimlerini yerinde inceleyen Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel Aşçı Çırağı olarak Eğitimlerine başlayan kursiyerlerimizhijyen, sanitasyon, menü oluşturma, pişirme teknikleri ve bu tekniklerin pekişmesi amacıyla yaptıkları yemek-tatlı uygulamaları öğrendiklerini belirterek, “kursiyerlerimiz yılsonunda belge almaya hak kazanıyorlar.Elde ettikleri bu belgeleri geliştirmeleri halinde Kalfalık-Ustalık’akadar uzanan yolda, daha sonra kendi işletmelerini açıp sektörde Eğitimli Aşçılar olarak yerlerini alıyorlar” dedi.
Müdür Yücel,  Halk Eğitim Merkezinde istihdam ve hobi amaçlı birçok branştan açılan kurslara olduğu gibi aşçılık kurslarına ilgi duyan Karşıyakalıları beklediklerini de vurguladı.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf İtalyanları perişan etti!..
Sonraki Haber Gevreğe 6 ay zam yok!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?