ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf İtalyanları perişan etti!..

Kaf Kaf İtalyanları perişan etti!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf İtalyanları perişan etti!..

Eurocup K Grubu'nun son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, konuk ettiği İtalyan ekibi Grissin Bon Reggio Emilia'yı 109-66 mağlup ederek son 16 takım arasına adını yazdırdı.

İlk çeyrek sonunda 24-18 öne fırlayan Pınar Karşıyaka, ikinci çeyrekte özellikle Kenny Gabriel'in hücumdaki etkinliğiyle soyunma odasına 52-35'lik skorla üstün girdi. Müthiş bir yüzdeyle oynayan ve rakibine savunmasıyla nefes aldırmayan Pınar Karşıyaka üçüncü çeyrek sonunda 32 sayılık farkı yakalarken (81-49) maçtan da 109-66'lık farklı skorla galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Kenny Gabriel 25 sayıyla maçın en skorer ismi olurken; Lazaric Jones 16 sayı, Josh Carter 15 sayı, Bracey Wright 14 sayı ile galibiyete katkı verdiler.

Grubunu ikinci sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka 8'li finallerde Galatasaray Odeabank ile eşleşti. Pınar Karşıyaka-Galatasaray Odeabank serisinin galibi Bayern Münih-Alba Berlin eşleşmesinin galibiyle çeyrek finalde karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın kızları Manisa'da kayıp
Sonraki Haber Bu merkezde eğitimli aşçılar yetişiyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?