ANA SAYFA > ÇEVRE > Bu görüntüye kim son verecek?

Bu görüntüye kim son verecek?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu görüntüye kim son verecek?

Karşıyaka'nın tarihi, binalarından biri olan, bir süredir tadilat halinde bulunan Karşıyaka İstasyon Binası'nı çevreleyen koruma amaçlı teneke panolar tehlike şaçmaya devam ediyor.

Karşıyaka Müzesi yapılması için Karşıyakalı bir grup tarafından eylem de yapılan Tarihi Karşıyaka İstasyonu'ndaki tadilat bitimi ilan edilen süreyi çok geçmesine karşın tamamlanamadı.
Etrafına koruma amaçlı konunan teneke panolar adeta "çirkinlik abidesi"ne dönüşürken, görüntü kirliliğinin en güzel örneğini de vermeye devam ediyor. 
Karşıyaka'nın merkezinde, Karşıyaka Kaymakamlığı ve Karşıyaka Belediyesi'nin hemen yanı başında, hergün binlerce Karşıyakalının yaya olarak kullandığı güzergah üzerinde olan binayı çevreleyen panoların yer yer kırılması, kopması "düşme ve yaralama" tehditlerini de baş göstermeye başladı.


Yaz aylarında karşısında sıra sıra bulunan çay ve nargile salonlarının sokağa taşmasıyla neredeyse geçecek yer bulamayan pek çok vatandaşın kolunun yaralandığı da o günlerde şikayet konusu olmuştu.
Çevreye her konuda zararlı olan ve çirkşnlişk abidesi durumundaki tehlike şaçan bu duruma bakalım kim el koyacak ve dur diyecek?

www.karsiyakahaber.com /ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı Balıkçı Parkı silbaştan yenileniyor...
Sonraki Haber Başkan Altuğ'dan futbolculara sitem...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?