ANA SAYFA > SPOR > Başkan Altuğ'dan futbolculara sitem...

Başkan Altuğ'dan futbolculara sitem...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ'dan futbolculara sitem...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, 2 galibiyet primi ve peşinatlarını alamayan futbolcularının antrenman boykotuna tepki gösterdi.

Kaptan Mustafa Aşan'la salı günü telefonla görüştüğünü ve para beklediklerini söylediğini dile getiren Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ, "Ancak istemediğimiz bir gecikme oldu ve paranın gelişi haftaya kaldı. Gelir gelmez dağıtacağız. Gelmeze bile, biz yönetim olarak gereğini yapacağız. Mustafa'ya bunları söyledim. Futbolcuların gelişmelerden haberi vardı. Biz bugüne kadar genç futbolcular için geçmişte yapılmayanları yaptık. Sezon başında hepsiyle sözleşme yenileyip peşinat belirledik, ücretlerini iyileştirdik. Bu eylemi yadırgadım. Sonuçta herkes yaptığını başkasına değil kendisine yapar" dedi.
Altuğ, futbolcularının 2. Ligi Kırmızı Grup'ta lider Gümüşhanespor'la deplasmanda oynayacağı son derece kritik bir maç öncesi gerçekleştirdiği bu eylemin Karşıyaka etiğine yakışmadığını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu görüntüye kim son verecek?
Sonraki Haber Hoppala... Futbolcular Gümüşhane'de idmana çıkmadı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?