ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Zarif Gecelik Modelleri

Zarif Gecelik Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zarif Gecelik Modelleri

Satenden imal edilen ve dantellerle bezenen zarif gecelik modelleri her yaştan ve her bedenden kadına çok yakışır.

Satenden imal edilen ve dantellerle bezenen zarif gecelik modelleri her yaştan ve her bedenden kadına çok yakışır. Zengin ürün yelpazesi ile kreasyonun tüm gecelikleri oldukça cezbedici. Genellikle pastel tonların yer aldığı gecelik modellerinde beyaz ve siyahta çokça kullanılmış. Tek parça gecelik modelleri yanında sabahlıklı takımlarda ilgi çekmekte.

Gecelik dendiğinde hemen aklınıza sabahlığı da gelir tabi… Koleksiyonda yer alan modeller arasında çok parçalı setler de bulunmakta. Bu setler genellikle çeyizlik olarak tercih ediliyor. Bu setlerin içinde şort takımlar, pijama takımları, atlet takımları yer almakta. Çeyizlik takımlar genel olarak beyaz ve tonlarında tercih edilse de son dönemde koyu renk takımlara olan ilgi de arttı.

Saten Gecelik Ayrıcalığı

Üstün kalitedeki saten gecelik ve takımlar zarafetin yanında kaliteyi de sizlere sunar. Yıpranmadan, solmadan çok uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu gecelikler özel tasarımları ve özel dokumaları ile şıklığın yanında size konforu da beraberinde sunar. Terletmez ve cildinizi rahatsız etmez. Güzel günlerde rahat rahat kullanırsınız.

Bir birinden çok farklı yüzlerce seçeneğe sahip koleksiyonda balenli, destekli modellerde yer almakta. Mini, midi modellerin yanı sıra, derin yırtmaçlar, derin dekoltelerin yer aldığı gecelik modelleri sizin çok çekici görünmenizi sağlayacak. Kendinizi şımartmak için bir dünya markasının modellerinden birini seçmek sizin de hakkınız. Gardırobunuzda mutlaka yer açmanız gereken bu biri birinden güzel saten geceliklerden biri mutlaka sizin zevkinize uyacak. wiiy.net/gecelik-modelleri/ sayfasını ziyaret ederek modelleri inceleyebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İlçe Tarım Müdürlüğü binası dezenfekte ediliyor...
Sonraki Haber Yaşlılar; toplumun temel direği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?