ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka İlçe Tarım Müdürlüğü binası dezenfekte ediliyor...

Karşıyaka İlçe Tarım Müdürlüğü binası dezenfekte ediliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Tarım  Müdürlüğü binası dezenfekte ediliyor...

Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binası baştan aşağı dezenfekte edildi.

7/24 denetlemelere çıkan ve bu nedenle de çalışma alanlarının temizliğine de dikkat eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden destek alarak dezenfekte ekibini müdürlüğe getirtti. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi temizlik ve dezenfektan ekibi Karşıyaka'daki müdürlük binasını baştan aşağıya, kullanılan tüm araçları temizledi. 
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sahada çalışan 47 ekibi var. Bu ekiplerden birisi her hafta gelerek binamızı baştan aşağı dezenfekte ediyorlar. Ekiplerimiz 7/24 saha çalışması yapıyor. Devamlı olarak yollarda ve tüm çalışma alanlarına kontrol için giriyorlar. Daha sonra da binamıza gelerek çalışmalarını burada devam ettiriyorlar. Riskleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyor ve temizliğe de önem veriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Dezenfektan çalışmalarımız her hafta düzenli olarak devam edecek" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eczanelerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi
Sonraki Haber Zarif Gecelik Modelleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?