ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Takım elbisede Damattween farkı

Takım elbisede Damattween farkı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Takım elbisede Damattween farkı

Takım elbise erkekleri özel günlerde ve davetlerde kullandıkları adeta vazgeçilmez parçalarındadır.

Erkeklerde şıklığın sembolü haline gelmiş olan takım elbiseler klasik ve spor kesimli olarak tasarlanmaktadır. Erkek Takım elbiseleri mevsimlere göre uygun kumaşlardan imal edilmektedir. Takım elbise satın alırken iki düğmeli ceketli olanları almaya özen gösterin üç düğmeli ceketler artık demode olmuş durumda. Dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda takım elbise pantolonlarının plili olmamasıdır. Plili pantolonlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir bu yüzden bu tür pantolonlu takımları tercih etmemelisiniz. Ceketinizi tamamlayıcı olarak mendil tercih etmelisiniz ancak mendilleri eskisi gibi kravat ile yanı desenlerde kesinlikle ile seçmemelisiniz. Uyumda zıtlık oluşturmak adına mendil ve kravat farklı desenlerde olmalıdır.

Erkekler takım elbise alırken dikkat etmesi gereken en önemli kural omuzları oturan bir ceket almalıdır. Omuzları düşen büyük beden bir ceket kötü bir görünüşe neden olacaktır. Sizlerde özel gün ve davetlerde kullanmak adına kaliteli kumaşlardan üretilmiş erkeklere özel birbirinden şık takım elbiselere sahip olmak istiyorsanız http://www.damattween.com/erkek-takim-elbise.html adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkeklerde smokin şıklığı
Sonraki Haber İzmirliler, El Değmemiş Aşk galası coşkusunu yaşadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?