ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmirliler, El Değmemiş Aşk galası coşkusunu yaşadı

İzmirliler, El Değmemiş Aşk galası coşkusunu yaşadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirliler, El Değmemiş Aşk galası coşkusunu yaşadı

BKM yapımı 'El Değmemiş Aşk Filmi'nin Galası, İzmir'in yeni yaşam alanı MaviBahçe'de gerçekleşti. Filmin yönetmeni Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Ececan Gümeci İzmirli sinemaseverler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği BKM Ege Bölge Temsilcisi Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen gala, Mavibahçe Cinemaximum’da gerçekleşti. Sinemaya uzun bir kırmızı halı seramonisi ile, alkışlar eşliğinde giren oyuncular, İzmirliler'in sevgi seliyle karşılaştı. 
 
Yönetmen Kırca ve oyuncular, İzmirli sinamaseverler ile uzun süre sohbet etti, özçekim yaptı. Filmi Kurban Bayramı'na yetiştirmek için çok çalıştıklarını belirten Yönetmen Umut Kırca; “Güzel bir film yaptık ve bayrama yetiştirmeye çalıştık, umarız siz de beğenirsiniz” dedi. Çok heyecanlı olduğunu belirten genç oyuncu Ceren Moray ise “Burada olmaktan çok heyecanlıyız. Film hepimizin bebeği gibi. Tadı damağınızda kalacak bir film yaptık, güzel bir masal izleyeceksiniz” diye konuştu. 

“İLK DEFA KENDİ MEMLEKETİMDE BÖYLE BİR ATMOSFERİ AİLEMLE YAŞIYORUM”
İzmirli oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu ailesinin de seyirciler arasında bulunmasından heyecan duyduğunu belirterek, "Dizlerimin bağı çözüldü, İzmirliyim ben. İlk defa kendi memleketimde seyirci karşısına çıkıyorum ve annem, babam, teyzem tüm ailem burada. İlk defa böyle bir atmosferi onlarla yaşama şansım oluyor. İstanbul’da çok güzel tepkiler aldık, umarım sizler de beğenirsiniz.”
 
“FİLM İZMİR KUMRUSUNA BENZİYOR”
Filmde iki aşk arasında kalan Emre Karayel ise “Film İzmir kumrusuna benziyor. Çünkü içinde her şey var. Aşk, futbol, komedi, dram var. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu anı da ölümsüzleştirmek istiyorum” diye konuştu. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Takım elbisede Damattween farkı
Sonraki Haber ''Kurban Bayramı'nda her öğünde et yemeyin'' uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?