ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı

Sertleşme sorunu erkeklerde görülen bir hastalık olmakla birlikte sertleşme sorunu tedavisi olan bir rahatsızlıktır.

Sertleşme sorunu erkeklerde görülen bir hastalık olmakla birlikte sertleşme sorunu tedavisi olan bir rahatsızlıktır. Sertleşme bozukluğu erkeğin ilişki sırasında cinsel ilişkiyi sürdürme hevesi ve isteğinin olması ile birlikte ilişkiyi sürdürecek yeterli sertliğe ulaşamaması veya hiç sertleşememesini veya kısmi sertlik durumunda olmasına rağmen sertliği koruyamaması durumuna denir.
 
Sertleşme Sorunu Tedavisi ve Teşhisi
 
Sertleşme bozukluğu tanısının konulması oldukça basittir. Bununla birlikte bu rahatsızlığın hangi sebepten kaynaklandığını belirlemek asıl meseledir. Hastanın sertleşememe durumunu doğru bir biçimde belirlenebilmesi için doktorun ihtiyacı olan tüm testlerin, fiziki muayenenin ve hastanın hastalık öyküsünün belirlenip ona göre sertleşme sorunu tedavisi yapılması gerekir.
 
Sertleşme Bozukluğunda Ortaya Çıkan En Yaygın Sebepler ve Sertleşme Sorunu Tedavisi
 
Sertleşme bozukluğunu ya da bir diğer ifade ile Erektil Disfonksiyon'un birçok yaygın nedenleri vardır. Fizyolojik sebepler buna örnektir. Fizyolojik bozukluklar, diyabet veya şeker hastalığı, yüksek tansiyonun ortaya çıkması, yüksek kolesterol, kalp damar hastalıları gibi sebepler nedeniyle penise kan akışının gitmesi sürecinde aksamalar ortaya çıkar. Bazı hormonsal problemler ve ilaçlar da erektil disfomksiyona neden olabilir. Bu faktörler sertleşme sorunu tedavisi sürecinde dikkate alınır.
 
Sertleşme Sorununun Tedavisi ve Penis Protezi
 
Sertleşme bozulmasında tedavi yöntemleri ikiye ayrılır. Bunlardan biri cerrahi olmayan tedavi yöntemleridir. Diğeri ise sertleşme sorunu tedavisi için kullanılan cerrahi olan yöntemlerdir. Cerrahi olan yöntemde mutluluk çubuğu ya da penis protezi adı verilen yöntem kullanılır. Bu yöntem doğal tedavi yöntemlerinin bir başka ifade ile cerrahi olmayan yöntemlerin bir sonuç vermemesi durumunda kullanılan bir yöntemdir. Bu durumda kişiye penis protezi takılır.
 
Penis Protezlerin Güvenilirliği

Ameliyatın güvenilirlik düzeyine bakıldığında penis protezi ameliyatlarında komplikasyon riski oldukça düşüktür. Bununla birlikte penis protezi ile alakalı çok ender görülen birtakım komplikasyonlar görülebilir. Bunlardan biri ameliyat sonrası kanamadır. Bir başka komplikasyon ise enfeksiyon oluşturma riskidir. Pompa ya da rezervuarın yer değiştirmesi ortaya çıkabilir. Mekanik arıza da penis protezi sonrasında ender olarak ortaya çıkabilecek durumlar arasında yer alır.
 
Penis Protezi Sonrasında Cinsel İlişki Süreci
 
Penil protez ameliyatından sonra, penis doğal sertleşmeye benzer bir biçimde kalınlaşır ve sertleşir. Yerleştirilen bu protez orgazma ulaşmayı engellemez. Kişinin boşalma durumu etkilenmez. Penis protezi çocuk sahibi olmaya engel değildir. Penis protezi ameliyatı olan kişi istediği takdirde çocuk sahibi olabilir. Bununla birlikte kişi istediği sürede ve istediği kadar cinsel ilişkiye girebilir. Prptezin takıldığı, kişi söylemediği takdirde dışarıdan bakıldığında belli olmaz. Dışarıdan bakan bir kişi, protezin varlığını fark etmez. Detaylı bilgi için https://www.andromed.com.tr/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penis-protezi adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Tanıtım
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de kadınlar sabah sporunda buluşuyor
Sonraki Haber Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?