ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutluluk Çubuğu Nedir ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Mutluluk çubuğu, ereksiyon bozukluğu olan erkeklerin ereksiyona ulaşmalarına yardımcı olmak için penise yerleştirilen cihazlardır.

Mutluluk çubuğu, ereksiyon bozukluğu olan erkeklerin ereksiyona ulaşmalarına yardımcı olmak için penise yerleştirilen cihazlardır. Erektil disfonksiyon için, mutluluk çubuğu genellikle diğer tedaviler başarısız olduktan sonra önerilir. İktidarsızlık sorununu tamamen ortadan kaldıran bu yöntem erkekler arasında duyuldukça daha da popüler hale gelmektedir. Peki ama mucizevi mutluluk çubuğu nedir? Bu sorunun cevabı için bilinmesi gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır.

Artık Etkisiz Tedavilerİ Unutun

Sertleşme sağlayan haplar genellikle insanların erektil disfonksiyon tedavisi için düşündükleri ilk pratik kullanımlı yöntemdir, ancak hiçbir zaman tam ve kalıcı iyileşme sağlamazlar. Yan etkiler açısından güvenilir bir seçenek olmadıklarından ve şansa kalan performans artırımları cinsel yaşamlara asla ayak uyduramadığından haplar hiçbir zaman gerçek bir umut sunmamaktadır. Peki ama bu soruna kalıcı bir çözüm yok mudur yada mutluluk çubuğu nedir? Erkekler tarafından çok fazla merak edilen bu soruya biraz değinelim.

Mutluluk Çubuğu Nedir?

Sihirli bir değnek etkisi yaratan mutluluk çubuğu (veya penis protezi), penise cerrahi olarak yerleştirilen ve özellikle doğal ereksiyonlar elde etmek için kullanılan tıbbi bir penis protezidir. Kalıcı tedavi yöntemidir ve kesin çözüm sunar. Farklı çeşitleri vardır ve kişi istediği penil protez türünü tercih edebilir. Mutluluk çubuğu, erkeklerin korkulu rüyası olan iktidarsızlık problemini tarihe karıştıran mucizevi tıbbi teknolojidir. 

Penis İmplantları Nasıl Çalışır?

Bugün mevcut olan mutluluk çubuğu, penis implantları için iki farklı seçenekle birlikte gelir. Üç parçalı şişirilebilir penis implantı en popüler implanttır. Esnek bir penis implantı olarak başka bir seçenek mevcuttur. Her iki tip implant, cinsel ilişki sırasında tatmin edici bir ereksiyon sağlamak için vücudunuza özel olarak yerleştirilir. Duygularınızı, zevkinizi veya boşalma yeteneğinizi hiçbir şekilde etkilemez. İki tür penis implantı arasındaki temel fark, üç parçalı şişirilebilir bir implantın daha doğal bir ereksiyon oluştururken bükülebilir bir implantın (esnek çubuklar) sürekli olarak sert bir penis oluşturmasıdır.

Ameliyata Nasıl hazırlanılır?

İlk olarak, erektil disfonksiyonu tedavi etmek için kullanılan Penil protez hakkında doktorunuzla veya üroloğunuzla konuşun. Ziyaretiniz sırasında doktorunuz büyük olasılıkla size sorular soracaktır. Tıbbi geçmişinizi gözden geçirin. Mevcut ve geçmiş tıbbi durumlarla, özellikle de erektil disfonksiyon deneyiminizle ilgili soruları yanıtlamaya hazır olun. Son zamanlarda aldığınız veya bıraktığınız ilaçları ve geçmişte geçirdiğiniz ameliyatları bize bildirin.

Mutluluk Çubuğunda Operasyon Nasıl Yapılır?

Mutluluk çubuğu ameliyatları genellikle tam teşekküllü bir ameliyat merkezinde veya hastanede yapılır. Doktorunuz ameliyat sırasında vücudunuzun alt kısmındaki ağrıyı önlemek için spinal anestezi yada genel anestezi uygulayabilir. Doktorunuz ayrıca enfeksiyonları önlemeye yardımcı olmak için iğneyle vurulan ve her boyutta ameliyatta değişmez prosedür olan koruyucu antibiyotik uygulaması yapacaktır. Yine Enfeksiyon riskini azaltmak için ameliyattan hemen önce ameliyat bölgesi tıraş edilir.

Beklentilerinizi Tartışın

Doktorunuzdan ''mutluluk çubuğu nedir?'' konusunda işinize yarayacak fazlaca bilgi aldıktan sonra bundan sonra ki prosedürün neleri içerdiğini sorabilirsiniz. Sizin için ne tür bir mutluluk çubuğu protezinin en iyisi olduğunu anladığınızdan emin olmanız önemlidir. Prosedürün kalıcı ve geri döndürülemez olarak kabul edildiğini bilmek de önemlidir. Doktorunuz ayrıca olası komplikasyonlar dahil olmak üzere yararları ve riskleri açıklayacaktır. İdeal olarak partnerinizi doktorunuzla görüşmeye dahil etmelisiniz. En önemlisi, hayatınızı değiştirecek ve size yıllardır hayalini kurduğunuz seks hayatını verecek bu son değişime karar verin. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım
 

 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertleşme Sorunu Tedavisi Ve Penis Protezi Ameliyatı
Sonraki Haber İşçi dostu belediye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?