ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Peeling Nedir?

Peeling Nedir?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Peeling Nedir?

Peeling kelime anlamı olarak, soyma manasına gelir.

Kozmetik açıdan düşünüldüğü zaman da cildin üst tabakasının hem fiziksel hem de kimyasal olarak sorulmasını sağlamak, demektir. Bir nevi cilt inceltilmiş olur. Cildi derinlemesine temizlemeye yarar. Peeling her gün yapmak için uygun değildir. Hafta da en fazla iki kere yapılması, yeterli olacaktır. Bunun dışında fazla kullanımı, yüzü çizip zarar verebilir.

Peeling ne zaman yapılmalıdır sorusu, sık sık sorulur. Peeling için en uygun zaman, uyumadan öncedir. Gerekli cilt bakımı yapıldıktan sonra, en son peeling yapılması gerekir. Uygulamadan sonra, birkaç dakika cildi ovarak, soyulması sağlanır. Daha sonra yüz yıkama işlemi yapılır. Peeling yaptıktan sonra, mutlaka bir nemlendirici kullanılması gerekir.

Peeling Ne İşe Yarar?

Peeling kullanılmasının ilk nedeni, cildi derinlemesine temizlemektir. Bu sayede gözenekler tıkanmaz ve siyah nokta ya da akne gibi sorunlar oluşmaz. Temiz olan cilt, her zaman canlı ve pürüzsüz kalır. Her ürünü olduğu gibi peeling de düzenli olarak kullanılmalıdır. Ürün seçimi yapılırken, bazı konular da dikkatli olmak gerekir.

Kalitesiz markalardan uzak durulması gerekir. Bu tip ürünler, cildi kızartabilir ya da tahriş edebilir. Bunun dışında ciltte uyumlu peelinglerin kullanımı ile ciltte büyük değişiklikler olduğu fark edilecektir. https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi linkine tıklayarak, tüm cilt bakım ürünleri ve peeling çeşitlerini bulabilirsiniz. İsterseniz kolaylıkla sipariş verip, satın alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nuxe Ürünleri
Sonraki Haber Salopet Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?