ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Nuxe Ürünleri

Nuxe Ürünleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nuxe Ürünleri

Bakım ürünlerinde tercih edeceğiniz Nuxe cilt bakım ürünler ile ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

Yazın gelmesi ile birlikte cildinizin daha fazla ihtiyaç duyduğu ürün güneşin zararlı etkilerine karşı üretilen güneş koruyucu süt cildinizi nemlendirir ve pirinç, pancar, biberiye özleri cildin bronzlaşmasında ve korunmasında etkilidir.

Güneşe çıkmadan cildinize uygulayacağınız nuxe koruyucu cilt cildinizin bakımını yapar. İçeriğinde yer alan özel Kau Pe çiçeği güneşin ısıtıcı ve yakıcı etkisine karşı cildinizi zararlı etkilerden korur. Saçlarınız cildiniz kadar güneşten zarar görür ve nemini kaybeder. Güneş sonrası uygulanan Nuxe güneş sonrası şampuan cilt sağlığınız için oldukça fayda sağlar. Cilt ve saça uygulanan ürün köpürtülüp iyice durulanmalıdır.

Nuxe Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ

Vücut, yüz ve saçlara uygulanabilen ürün nuxe Huile Proigieuse saç ve cilt için bakımı üstlenen kuru yağlardan biridir. E vitamini içeriğine sahip olan ürün ciltte hemen emilerek cildin nemlenmesine yardımcı olur. 6 değerli yağ konsantrasyonundan oluşan Prodigieuse yağı, 6 Değerli Yağ konsantrasyonu içeriğinde barındırdığı vitaminler sayesinde hem saçlara hem de cildinize satensi his bırakır.

Nuxe Cildinizi Korur

Göz altı çizgileri için koruyucu olan Nuxe göz çevresindeki çizgilerin ve kırışıklıkların azalmasını sağlar. Sabah akşam olmak üzere göz çevresine bir miktar sürerek kullanabilir cildinizin bakımını yapabilirsiniz. Nuxe Creme Prodigieuse Boost Çoklu Düzeltici Jel Krem çevresel ve stressel sorunlara karşı cildinizin temizliğini yapar. Sabah ve akşam iki kere uygulayacağınız ürün nuxe ile hem göz çevresini daha canlı gösterebilir hem de daha dinamik görünüme kavuşabilirsiniz. Her türlü bakım için https://www.welldermo.com/nuxe sitesinden sipariş vererek ürünlere sahip olabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İngiltere Yüksek Lisans Eğitimi: Diploma Avantajları
Sonraki Haber Peeling Nedir?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?