ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Karşıyaka Çarşı esnafı, çarşının açılmasını istiyor...

Karşıyaka Çarşı esnafı, çarşının açılmasını istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı esnafı, çarşının açılmasını istiyor...

Korona Virüs tedbirleri amacıyla yaya geçidine kapatılan Karşıyaka Çarşı'sının yeniden açılmasını isteyen işletme sahipleri, karsiyakahaber.com a açıklama yaptı

Karşıyaka Çarşıda boş sokakta ve kapalı dükkanlarının önünde adeta isyan eden Karşıyaka Çarşı esnafı "dükkanlarımızı açamıyoruz. Bu nedenle de kira, işçi ve diğer giderlerimizi karşılayamadığımız için çok zor durumda kaldık. Bizim sesimizi İzmir Valiliği veya Karşıyaka Kaymakamlığı duymalı ve dükkanlarımız yeniden açılmalı. Açıldığı an biz sosyal mesafeye ve alınacak tüm sağlık kurallarına uyma sözü veriyoruz. Sık sık denetlemeliyiz. Hata yapan cezasını çeksin. Ama dükkanlarımız açılsın. Evimize ekmek götürmek istiyoruz. Mal sahipleri kira diye sürekli bizi arıyor. Avukatlar aramaya başladı. İşçilerimize ücret ödeyemiyoruz. İşlerinden olacaklar. Bu nedenle Karşıyaka Çarşı esnafının sesini duyun ve Karşıyaka Çarşıyı kontrollü de olsa açın. Pazartesi-Cuma günleri saat 10.00-19.00 arasında da olsa açalım. İsterseniz siz saatleri belirleyin " dediler. 
Karşıyaka Çarşısı, Karşıyaka Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararla 6 Nisan tarihinde çarşı giriş ve çıkışı yaya trafiğine kapatılmıştı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakamlık denetimleri aralıksız sürdürüyor
Sonraki Haber ​İZSU şubelerinde e-randevu dönemi başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?