ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Güneş Kremi Önerileri

Güneş Kremi Önerileri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güneş Kremi Önerileri

Güneş altında uzun süre kalacaksanız özel koruyucu ürünler kullanmanız gerekiyor.

Güneşin zararlı ışınları cilt üzerinde kızarıklık ve yanma yapabilir. Koruyucu kullanılmadığı zaman ağır yanmalarda meydana gelebilir. Bu durumun önüne geçmek için güneş kremi kullanmanız gerekir. Alacağınız güneş kreminin kesinlikle cilt üzerinde alerji oluşturmaması ve faktörünün de yüksek olması gerekir. Çocuklar için kullanım sağlanacak ise faktör oranının yetişkine göre daha yüksekte olması sağlıklı sonucun alınmasına olanak sağlayacaktır. Yağlı ve kuru ciltler için de güneş kremi bulunuyor.

Güneş Kremi Nasıl Kullanılır

Güneş kremi cilt üzerine yayılarak sürülmesi gerekir. Cildin tüm noktalarına yayılması sonucunda güneşin zararlı ışınları cilde nüfus edemez. Bu da tam bir koruma sağlar. Kremler gündelik kullanım için uygundur. Her dışarı çıktığınızda veya denize girdiğinizde sürebilirsiniz. Deniz suyuna karşı da güçlü olması sayesinde sorunsuz bir kullanım sağlanabilir. Tüm güneş kremlerini görmek ve özelliklerine göre inceleyerek satın almak isterseniz size yardımcı olacak olan adres https://www.kozmela.com/gunes-kremleri olacaktır. Özel fiyat seçeneği ile yardımcı olan adres sağlığa zararlı herhangi bir ürünü de bünyesinde bulundurmuyor.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akın Barhan vefat etti
Sonraki Haber Mesut Toros sözleşme imzaladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?