ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros sözleşme imzaladı...

Mesut Toros sözleşme imzaladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros sözleşme imzaladı...

Karşıyaka futbol takımının Teknik direktör olarak anlaştığı Mesut Toros ile bugün Selçuk Yaşar Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısı ile iki yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı, “Geçen sezonun başında futbol takımımıza çok güvendiğimi söylemiştim. Mesut Hoca’nın gelmesiyle birlikte güvenim bir kat daha artmıştı. Yönetim olarak uzun süreli sözleşmelerden yanayız. Mesut Hocamızla da çok güzel bir yıl geçirdik. Bu sadece sportif anlamda değil, yönetimimiz ve camiamız ile olan iletişimi de içeriyor. Kan ve mantık çok iyi uyuyor. O nedenle hocamız ile iki yıllık daha anlaşma yapmaktan çok mutluyuz. Üst liglerde de umuyorum birlikteliğimiz devam edecek. Hocamızın başarılı olacağını biliyorum ve şans diliyorum” diye konuştu.
Teknik Direktör Mesut Toros ise, “Geldiğimiz günden bu yana camiamızın, yönetimimizin ve başkanımızın desteği ile birlikte takımımızı play-off’a kadar taşıdık. Oyuncularımız armaya yakışır bir biçimde çalıştılar ve savaş verdiler. Ben burada çok mutluyum, huzurlu bir ortamımız var. Camiamıza, yönetim kurulumuza, Turgay Başkanımıza çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yıl da, her zamanki gibi çok çalışacağız. Karşıyaka’nın hak ettiği yere ulaşacağını biliyorum.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Güneş Kremi Önerileri
Sonraki Haber Karşıyaka’da örnek turnuva

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?