ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > İzmir'de enerji hatlarında kuş kovucu ürün kullanımı

İzmir'de enerji hatlarında kuş kovucu ürün kullanımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de enerji hatlarında kuş kovucu ürün kullanımı

İzmir'de enerji nakil hatlarında çarpılarak telef olan kuşların imdadına plastik kuşkonmaz bariyer yetişti. Kuş kovucu bu ürün hem canlıların sağlığını koruyor hemde göç alanlarından hayatlarını kaybetmeden devam etmelerine olanak sağlıyor.

Plastik kuşkonmaz bariyer, zararsız kuş kovucu olarak bilinen bu ürün canlıların sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Beyazgül group firmasının satışa sunduğu bu ürün. Enerji nakil hatlarında kuşların çarpılmalarını önlüyor. Beyazgül group kurucusu alp beyazgül bir çok ar-ge çalışması sonrasında ortaya çıkardığı bu ürün enerji nakil firmaları tarafından övgüyle yorumlanıyor. Hayvan dostu bu plastik kuşkonmaz ürünü. Elektrik direklerinin üstlerine ve enerji hatlarına uygulanarak kuşların konmasını engelleyerek onları doğal yaşam alanları olan ağaçlık alanlara yönlendiriyor. 

Detaylı bilgi için plastikkuskonmaz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Uzun yıllar süren çalışmalar ve geliştirmeler sonucu son halini alan plastik kuşkovar dikeni'ne enerji firmaları tarafından büyük ilgi gösteriliyor. Her yıl yaralanıp ölen kuş sayısında %85'e yakın azalma ve milyonlara yakın kurtulma sayısı ile firmadan hayvan sever dostlardan'da büyük ilgi görüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent A.Ş. tesislerinde Covid-19’a geçit yok
Sonraki Haber Tarım Gençlerle Yükseliyor’un beşincisi düzenleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?