ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > IPhone 6S özellikleri

IPhone 6S özellikleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
IPhone 6S özellikleri

Merak uyandıran tasarımı ile karşımıza çıkan ıphone 6s kullanıcıları tarafından beğeni kazanmayı başarmıştır. Sunulan teknoloji ve hızlı çalışma sistemine gaz attığımız da bizleri teknolojinin son harikası olan bir telefon karşılamaktadır.

Site üzerinden mağazaların ıphone 6s fiyatı ile ilgili verdikleri tekliflerini inceleyebilirsiniz. Böylece bu üstün teknolojiye sahip olmak için hangi mağazayı seçeceğinize karar vermiş olursunuz.  Alt modelleri ile karşılandığında telefonun özellikleri ve çalışma performansı daha fazla ortaya çıkmaktadır.

Günümüzde bizleri şaşırtan teknolojinin izlerini gördüğümüz tek telefon ıphone 6s fiyatı ile de göz doldurmayı başarmıştır. Her bütçeye uygun olmayan bir fiyata sahip olsa da içerisinde barındığı özellikleri ile verilen fiyatı sonuna kadar hak ettiğini fark edeceksiniz. Özelliklerinden bahsetmek gerekirse telefon içerisinde bulunan retina HD çözünürlük sayesinde daha fazla pikseli bir arada topladığını görmekteyiz. Bunun yanı sıra kamera özelliğinin kusursuz olması da dikkatleri üzerine çekmesinde etkendir. Arka kamerası 8 MP olurken ön kamerası 1.2 MP olarak karşımıza çıkmaktadır. Profesyonel fotoğraf makinelerinde sağlanan hızlı video çekme özelliğini de içinde barındırmaktadır.

Site üzerinden de gereken incelemeleri sağlarken kasa yapısının da oldukça farklı olduğunu görebiliriz. Özellikle alüminyum paslanmaz çelikten yapılan kasa ve elma logosunun paslanmaz çelikten üretildiğini görmek mümkündür. Şık ve zarif bir tasarıma sahip olan ıphone 6s 172 gram ağırlığa sahiptir ve oldukça incedir. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/apple-iphone/6-16gb-p203987707/ linkini tıklayarak telefonda merak ettiğiniz tüm özelliklerine bakabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Türkiye Kupası gruplarına galibiyetle başladı
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşısı yeni yıl için süsleniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?