ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Çocukların Gençlerin Yaşlıların Her Yaşta Oyuncağı Oyun Konsolu

Çocukların Gençlerin Yaşlıların Her Yaşta Oyuncağı Oyun Konsolu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocukların Gençlerin Yaşlıların Her Yaşta Oyuncağı Oyun Konsolu

Şimdiki çocuklar çok şanslı diyoruz zira her şey onların ellerinin altında.

Bundan çok değil bir elli yıl öncesinin çocukları için tek oyuncak belki de büyüklerinin el emeği göz nuru ile yaptıkları bez bebekler ve tahtadan arabalardı ama üzerinden yarım yüzyıl geçtikten sonra şimdiki çocuklar oyun konsolu, tabletler ve cep telefonları ile oyun oynuyor ve sanal alemde kendilerine başka bir dünya kuruyorlar.

Günümüzde oyun kavramı da değişti. Oyun konsolu ise sadece çocukların değil, her yaşta çocuk kalabilenlerin tercihleri arasında.

Oyun Konsolu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ama kendinize, ama çocuğunuza böylesi bir ürün alacaksanız bilmeniz gereken bazı durumlar var. Fiyatları da öyle hafife alınacak cinsten olmadığından mutlaka kapasitesine dikkat edilmeli.

Bunun yanında işlemci tipi, işlemci hızı, LAN, Online gibi oynanabilirlik özelliği var mı bakılmalı. Aynı anda kaç kişi oynayabilir, ev tipi mi araştırılmalı, USB desteği bulunuyor mu, satan firma garanti veriyor mu, bunlar da dikkat edilmesi gereken diğer hususlar.

Oyun Konsolu Nereden Alınır?

İşte yukarıdaki veriler doğrultusunda sevdiklerinize oyun konsolu almak istiyorsanız, ama kendinize en uygun seçenekler ile nereden alabileceğinize karar veremiyorsanız o zaman bunların kıyaslandığı ve detaylı bilgi verildiği Bilio adresine bakmalısınız. İşte bu durumda yapmanız gereken http://www.bilio.com/oyun-konsolu-c3154 adresine girmeniz. Bu sizi aynı zamanda site site dolaşmaktan kurtarır ve aynı anda en uygun alternatifi bulmanızı sağlar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meteoroloji'den ''Kuvvetli Fırtına'' uyarısı
Sonraki Haber Büyükşehir'den miniklere binlerce kitap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?