ANA SAYFA > SPOR > Ufuk Sarıca: Zevk veren bir oyun ortaya koyduk

Ufuk Sarıca: Zevk veren bir oyun ortaya koyduk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ufuk Sarıca: Zevk veren bir oyun ortaya koyduk

FIBA Europe Cup'ta Spirou Basket' farklı yenerek zirveye yerleşen Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Ufuk Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Grup birinciliğini kazanabilmemiz adına ve ilerisi adına çok önemli bir maçtı. Deplasmanda kaybettiğimiz bir takıma karşı, Tony Taylor’ın da olmadığı bir günde tüm oyuncularımız bu açığı kapatabilmek için üstün bir performans gösterdiler. Önemli iki skoreri olan ve çok sert bir takıma karşı oynadık bugün. Belçika’da da hem basketbol sertliği olsun hem fiziksel sertlik olsun çok sert bir oyun ortaya koymuşlardı fakat bugün kendi adımıza sahada çok sert bir savunma yapan ve hücumda da akıcı bir oyun oynayan bir takım vardı. Zevk veren bir oyun ortaya koyduk. Tahmin ediyorum ki tribünde olan tüm Karşıyaka taraftarı da oynanan basketboldan hem zevk aldı. Bugün de takıma olan inançlarını ve sevgilerini gösterdiler, bu bakımdan süperdi. Bugün itibariyle Spirou Basket karşılaşmasını unutup haftasonunda oynayacağımız çok önemli Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşmasına konsantre olmamız gerekiyor. Oyuncularıma da bunu söyledim. Bu maç bizim için önemliydi ama lig için çok değerli bir Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşması oynayacağız. Bu maça da yarından itibaren hazırlanmaya başlayacağız.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, futbolculara primleri ödedi...
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği THM Korosu çalışmalarına başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?