ANA SAYFA > SPOR > TYF 100.Yıl Atatürk Kupası’nda start verildi

TYF 100.Yıl Atatürk Kupası’nda start verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TYF 100.Yıl Atatürk Kupası’nda start verildi

Sığacık-Seferihisar’da düzenlenen TYF 100.Yıl Atatürk Kupası’nda heyecan başladı.

Kupada Laser 4.7 sınıfında 71, Laser Radial sınıfında 26 ve Laser Standard sınıfında 8 olmak üzere toplam 105 sporcu, RS:X sınıfında 10, RS:One sınıfında 12 ve Techno 293 sınıfında 89 olmak üzere toplam 117 sporcu ve Slalom sınıfında 31 sporcu kupalara uzanmak için mücadele ediyor.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak “Bu yarış için yine ülkemizin cennet köşelerinden birindeyiz. Sığacık’ı çok seveceğinizi, rüzgarınızın çok güzel olacağını ümit ediyorum. Sosyal Sorumluluk ve Etkinlik Komitemiz kupa boyunca akşamları bir arada olup, özlem gidereceğimiz, sadece yarışacağımız değil birlikte eğlenebileceğimiz bir dizi aktivite gerçekleştirecek. Rüzgarınızın kolayına olduğu, çok keyifli ve başarılı yarışlar diliyorum” dedi.

TYF 100.Yıl Atatürk Kupası 27 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 38 ülkenin profesyonelleri İzmir’de buluştu
Sonraki Haber Karşıyaka taraftarına uyarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?