ANA SAYFA > SPOR > Toros: Son sırada aldığımız takımı zirve yarışına ortak ettik

Toros: Son sırada aldığımız takımı zirve yarışına ortak ettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Toros: Son sırada aldığımız takımı zirve yarışına ortak ettik

Sezon başında 3. Lig 2. Grup'ta düşme hattında son sıraya kadar gerileyip taraftarı korkutan Kaf-Kaf'ın 20'li yaşların başındaki gençleri, teknik direktör Mesut Toros'un gelişiyle şaha kalktı.

Zirvedeki Kırşehir Belediye, Altındağ Belediye ve Kızılcabölükspor'u yendikten sonra Osmaniyespor deplasmanından beraberlikle dönen Karşıyaka, evinde Ofspor'u da 1-0 yenerek Play-Off ateşini yaktı. Futbolcularını alkışlayan Teknik Direktör Mesut Toros, "Görev geldiğimizde 5 puanla ligin son sırasında aldığımız takımı zirve yarışına ortak ettik. Çok özverili ve dürüst bir yönetim kurulumuz var. Taraftarımız semtinin evlatlarına güvendi ve desteklerini hiç eksik etmediler. Geldiğimiz günden beri oyuncularıma onlardan neler istediğimi anlattım. Hepsi pırıl pırıl çocuklar. Ne kadar değerli olduklarını ve ne kadar çok büyük bir kulüpte bulunduklarını kafalarına adeta yazdık. Kim oynarsa oynasın farketmediği sistem takımı olduk. Tek amacımız bu armayı layık olduğu yerlere getirmek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ, güneşe ve temiz havaya koştu
Sonraki Haber Çanakkale Zaferi Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi'nde de kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?