ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Yaz sıcağı tüm takımları zorlayacak

Tolungüç: Yaz sıcağı tüm takımları zorlayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Yaz sıcağı tüm takımları zorlayacak

Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç, yalnız Play-Off etabının oynanmasını haftalardır talep ettiklerini hatırlatarak takımı sürekli değişen kararlara rağmen hazır tuttuklarını söyledi.

Yaz sıcağında Antalya'da oynanacak Play-Off maçlarının tüm takımları zorlayacağını belirten Tolungüç, "Maçlar iklimi yazın müsait olan Erzurum'da oynanabilirdi. Orada kamp merkezi de var. Önümüzde yalnız 12 gün var. Antalya'ya maçtan 3 gün önceden gideceğiz. Takımlar aylardır maç atmosferinden uzak kaldı. Tek maçlı sisteme göre o gün daha hazır olan, daha çok isteyen takım kazanacak. Bu biz olacağız" dedi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 4 aydır duran alt liglerle ilgili senaryoların sürekli değişmesi kulüplerin başını döndürdü. Salgın ilk çıktığında ligleri nisan ayında yeniden başlatmayı planlayan Futbol Federasyonu, önce sezonun 12 Haziran'da başlayacağını duyurup ardından alt liglerde ligin yeniden start tarihini 18 Temmuz'a çekti. Birçok alt lig kulübünün kalan haftaları oynamak istemediği liglerle ilgili 2 hafta önce kaldığı yerden devam kararı veren TFF, geçen hafta ise maçların oynatılmayacağını açıkladı. Dün yine karar değiştiren TFF, 2. Lig ve 3. Lig'den grup liderlerini üst lige çıkarırken gruplarda 4'er zirve takipçisinin 12 gün sonra Antalya'da Play-Off oynamasına karar verdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Play-Off'a hazırlanıyor
Sonraki Haber Çiğli’de sosyal mesafeli Taekwondo antrenmanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?