ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Play-Off'a hazırlanıyor

Karşıyaka Play-Off'a hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Play-Off'a hazırlanıyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta 43 puanla beşinci sırada yer alan Kaf-Kaf, üst üste ikinci kez 2. Lig'e çıkmak için Play-Off oynayacak.

Geçen sezon 3. Lig'e düştüğü ilk yılında adını Play-Off'a yazdıran yeşil-kırmızılı ekip, yarı finalde Vanspor'a trajik bir şekilde elenip hayallerine veda etmişti. Bu sezon Play-Off'a bilenirken ligin salgın yüzünden aylardır durmasının sıkıntısını yaşayan Karşıyaka, TFF'nin geçen hafta aldığı alt liglerin oynatılmayacağı kararına rağmen antrenmanları durdurmamıştı.

Federasyon tarafından 20-28 Temmuz tarihlerine arasında Antalya'da tek maç eleme usulü oynatılacağı açıklanan Play-Off'a 2. Lig parolasıyla çıkacak Karşıyaka, finallerdeki ilk maçta grupta 50 puanla ikinci sıradaki Belediye Derincespor'la karşılaşacak. Yeşil-kırmızılı ekip Derince'yi elediği takdirde Turgutluspor-Esenler Erokspor eşleşmesinin galibiyle 2. Lig için final oynayacak. Kaf-Kaf bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta Belediye Derincespor'a deplasmanda 4-2 yenilmiş, iki takım arasındaki rövanş maçı ise koronavirüs pandemisi yüzünden oynanamamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Körfezi için bilimsel işbirliği
Sonraki Haber Tolungüç: Yaz sıcağı tüm takımları zorlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?