ANA SAYFA > SPOR > Tolungüç: Beraberliğe üzülüyoruz

Tolungüç: Beraberliğe üzülüyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tolungüç: Beraberliğe üzülüyoruz

Arhavispor galibiyetinin ardından Batman Petrolspor'la deplasmanda golsüz berabere kalan Karşıyaka, zirveyle puan farkını eritme fırsatını tepse de gurbetten puanla dönüp rakiplerini takibini sürdürdü.

Batman'da kazanmak için riskler aldıklarını ancak son vuruşları gole çeviremediklerini belirten teknik direktör Soner Tolungüç, "Beraberliğe üzülüyoruz" dedi.

Girdikleri pozisyonları değerlendirmeleri gerektiğini belirten Tolungüç, "Zorlu bir grupta oynuyoruz. Son vuruşları panik yapmadan gole çevirmemiz lazım. Oyun içinde sakatlıklardan yaptığımız değişiklikler de kurgumuzu etkiledi. Batman maçını unutup yolumuza devam edeceğiz. Haftaya lider İçel İdmanyurdu'yla oynayacağımız karşılaşma daha da önem kazandı" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet, İnönü ve Örnekköy Mahallesi imar planları askıya çıktı
Sonraki Haber Karşıyaka Taraftar Token, Dünya Karşıyakalılar Günü'nde kullanıma sunulacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?