ANA SAYFA > SPOR > TFF Plaj Futbol Ligi Seferihisar Etabı’nda Şampiyon Cittaslow Seferihisar

TFF Plaj Futbol Ligi Seferihisar Etabı’nda Şampiyon Cittaslow Seferihisar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TFF Plaj Futbol Ligi Seferihisar Etabı’nda Şampiyon Cittaslow Seferihisar

TFF Plaj Futbol Ligi Türkiye Şampiyonası Seferihisar Etabı’nda Şampiyon Cittaslow Seferihisar

İztur sitesi, Tepecik Spor, Seferihisar Cittaslow ve Seferihisar Gençlik takımlarının yarıştığı TFF Plaj Futbol Ligi Türkiye Şampiyonası Seferihisar Etabı sona erdi.

23 Ağustos Cuma günü başlayan turnuvanın tüm maçları izleyicilerin büyük ilgisi ile karşılandı. Özellikle Cittaslow Seferihisar Takımı her biri milli sporcu olan oyuncularıyla göz dolduran maçlar çıkarttı. Turnuva sonunda Tepecik Spor oyuncusu Oğuz Kaan Özdemir gol kralı oldu.

Şampiyonluğu Cittaslow Seferihisar takımı Tepecik Spor takımını 9-4 yenerek elde etti. Tepecik Spor 2., İztur Sitesi 3. ve Seferihisar Gençlik 4. olduğu turnuvada ödül töreni büyük çoşku ile gerçekleşti, dereceye giren takımlar ödüllerini Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Halim Temese, İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü Gürhan Özata ve TFF Plaj Futbol Ligi Koordinatörü Sercan Görgülü’den aldı.

Şampiyon Cittaslow Seferihisar aldığı bu sonuç ile Alanya’da düzenlenecek Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mordoğan’da plajları koruma seferberliği
Sonraki Haber LÜBİFEST’TE Karşıyakalı Ilgaz Bulut rüzgarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?