ANA SAYFA > SPOR > Serkan Dökme Karşıyaka'da

Serkan Dökme Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Dökme Karşıyaka'da

Karşıyaka U17 Takımı Teknik Sorumlusu olarak Serkan Dökme ile anlaştı.

Kulüpten yapılan açıklamada  "Geçtiğimiz sezon Manisa FK U16 Takımının başında bulunan, İzmir futbolunun önemli isimlerinden Serkan Dökme ile Karşıyaka Spor Kulübü U17 Takımı Teknik Sorumlusu olarak anlaşmış bulunmaktayız. 

18 Temmuz 1977’de İzmir’de doğan Serkan Dökme, futbola Yeni Bornovaspor’da başladı. Ardından Altay altyapısına transfer olan Dökme, genç mili takımlarda 43 defa Ay-Yıldızlı formayı giyip 3 gole imza attı. 

16 sene süren profesyonel futbolculuk kariyerine 1994/1995 sezonunda Altay formasıyla Süper Lig'de başlayan başlayan Serkan Dökme, 6 sezon aralıksız Süper Ligde mücadele etti. Ardından bir diğer Süper Lig ekibi Samsunspor’a transfer olan Dökme, Karadeniz ekibinde 3 sezon başarıyla forma giydi. Sonrasında Manisaspor’a transfer olan ve 2 sezon da Manisaspor forması terleten başarılı isim, sonrasında Malatyaspor, Altay ve Tokatspor formalarını giyerek kariyerini noktaladı. Profesyonel kariyerinde 220 Süper Lig, 99 1. Lig ve 14 2. Lig karşılaşmasında forma giydi.

Antrenörlük kariyerine 2010 senesinde Altay'da başlayan Serkan Dökme, sonrasında Göztepe altyapısında uzun yıllar çalıştı. 2018/2019 sezonunda Altınordu U16 Takımıyla Türkiye Üçüncüsü olan Dökme, 2019/2020 sezonunda ise Zonguldakspor'da 2. Ligde yardımcı antrenörlük yaptı ve ardından Manisa FK altyapısında göreve başlayarak 2020/2021 sezonunda U19 Teknik Sorumlusu olarak görev yaptı. Serkan Dökme, geçtiğimiz sezon ise Manisa FK U16 Takımını çalıştırdı. 

Karşıyaka U17 Takımı Teknik Sorumlusu Serkan Dökme Hocamıza tekrar hoşgeldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğlili çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor
Sonraki Haber İzmir İtfaiyesi’ne tatil yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?