ANA SAYFA > İZMİR > Çiğlili çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor

Çiğlili çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğlili çocuklar sinema akşamlarında buluşuyor

Çiğli Belediyesi, çocuklara eğlenceli bir yaz tatili yaşatmak amacıyla birbirinden güzel filmlerin yer alacağı Sinema Akşamlarına ev sahipliği yapacak.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organize edeceği Sinema Akşamları etkinliğinde birbirinden güzel filmler farklı mahallelerde çocuklarla buluşacak. İlk etkinlik 18 Temmuz Pazartesi günü Ahmet Efendi Mahallesi'nde Koca Ayak ve Ailesi filmiyle başlayacak. Etkinlik kapsamında Çılgın Köpekler filmi 25 Temmuz'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi, 15 Ağustos'ta Sasalı Mahallesi'nde; Koca Ayak ve Ailesi filmi 8 Ağustos’ta Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde; Leo Da Vinci filmi 22 Ağustos'ta Evka-6 Mahallesi’nde gösterime girecek.

Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımıza sosyal ortamlar yaratıyoruz”
Yaz tatilinde çocuklara sosyalleşme ortamı yaratmak için çalıştıklarını ifade eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirmesi için sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. 26 mahallemizi gezen tiyatro tırımızın ardından Sinema Akşamları etkinliğimizi başlatıyoruz. Tüm çocuklarımızı eğlence ve macera dolu filmlerin gösterileceği sinema aksamları etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ilıca’dan Atamıza Selam etkinlikleri başladı
Sonraki Haber Serkan Dökme Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?