ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Maçın hiçbir yerinde teslim olmadık

Sarıca: Maçın hiçbir yerinde teslim olmadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Maçın hiçbir yerinde teslim olmadık

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Petkimspor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "İlk olarak tüm oyuncularım, teknik ve idari ekibi kutlamak istiyorum çünkü arka arkaya kazanmak kolay bir şey değil. 10 maç arka arkaya kazanarak kulüp tarihinde rekoru kırmış durumdayız ki bu da bir başarı. Bugün Aliağa Petkim sahada gerçekten sert oynadı. Doğal olarak galibiyete ihtiyaçları vardı. Bütün maçı önde götürmemize rağmen iki üç defa yakalansak da maçın hiçbir yerinde teslim olmadık. Bu da önemli bir özellik. Çarşamba günü oynayacağımız çok önemli bir final maçı var. Burada takımımı kutlamak istiyorum çünkü kimse maçı izlemedi, herkes oynamaya çalıştı. Nihayetinde bizim için iyi bir deplasman galibiyeti oldu. Aliağa Petkim de dirençlerinden dolayı kutluyorum. İki gün sonra oynayacağımız bir final maçı var. Gruptan çıkıp Avrupa kupasında devamı getirebilmemiz için bu maçı kazanmamız lazım. İyi giden süreci devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Dediğim gibi tüm oyuncularımı kutluyorum." 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Güngören Caddesi yeşillenecek
Sonraki Haber Karşıyaka, Kuşadası kampını tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?