ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Ligin sonu çok farklı bir şekilde bitebilir

Sarıca: Ligin sonu çok farklı bir şekilde bitebilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Ligin sonu çok farklı bir şekilde bitebilir

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 17.haftasında Galatasaray Nef'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bugün salonda güzel bir atmosfer, sahade güzel bir oyun vardı. Üstüne güzel de bir galibiyet elde ettik. O yüzden çok mutluyuz. Galatasaray Nef bu ligin iyi kadroya sahip takımlarından biri. Zaten bunu da maçta gösterdiler, bizi kovalamaktan hiç vazgeçmediler. Bugün çok enerjik ve dirençliydik. Maçın büyük bölümünü doğru kararlarla oynadık. Bazen yanlış kararlar versek de hep skoru kontrolde tuttuk ve çok net bir galibiyet aldık. Maçı baştan sona önde götürmek kolay değildi, böyle bir galibiyet almak anlamlı. Ligde üst sıralardayız, bunu devam ettirmek istiyoruz. İlk yarıda bu tip zor maçların hepsini deplasmanda oynadık. Bu gözden kaçmaması gereken bir detay. Bugünkü gibi taraftarmızla beraber oynayıp önümüzdeki maçları kazanırsak ligin sonu çok farklı bir şekilde bitebilir. Bütün ekibimi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı rahat geçti
Sonraki Haber İl Nüfus Müdürü Asa'dan Karşıyaka personeline tebrik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?