ANA SAYFA > GÜNDEM > İl Nüfus Müdürü Asa'dan Karşıyaka personeline tebrik

İl Nüfus Müdürü Asa'dan Karşıyaka personeline tebrik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İl Nüfus Müdürü Asa'dan Karşıyaka personeline tebrik

İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Yurdanur Asa Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nü ziyarete etti, personeli tebrik etti.

Karşıyaka NVİ müdürlüğü 2022 yılının son aylarında oluşan pasaport ve ehliyet yoğunluğunu düzenledikleri organizasyonla kurumsal hizmet memnuniyeti sağlamışlardı.Vatandaşlardan memnuniyet mesajlarını değerlendiren NVİ İzmir İl Müdürü Yurdanur Asa, Karşıyaka İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyarete ederek Müdürü Ertuğrul Öcek ve personeli tebrik etti.

Personellerle bir süre sohbet eden Asa “Vatandaşa hizmet, onların memnuniyeti bizim önceliğimizdir” dedi. Asa sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerin gerek pandemi döneminde gerekse yılın son günlerindeki yoğunlukta gösterdiğiniz üstün gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Ligin sonu çok farklı bir şekilde bitebilir
Sonraki Haber Bayraklı’nın arşivinde dijital dönem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?