ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kaybetmekten çok McCollum'un durumuna üzüldük

Sarıca: Kaybetmekten çok McCollum'un durumuna üzüldük

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kaybetmekten çok McCollum'un durumuna üzüldük

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Lassa'ya deplasmanda kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, maçı kaybetmelerine rağmen daha çok Errick McCollum'un durumuna üzüldüklerini söyledi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, Darüşşafaka Lassa karşısında Errick McCollum'un maçı tamamlayamadığını hatırlatarak, "Maçı kaybettik ama daha çok Errick McCollum'un durumuna üzüldük, canımız sıkıldı. Çok formda bir durumdayken, yırtık şüphesi olduğu için maça devam edemedi." ifadelerini kullandı.

McCollum'un müsabakaya devam edememesinin ardından Jaylon Brown ve Thomas Akyazılı'nın da erken faul problemine girdiğini belirten Sarıca, şunları kaydetti: "Bu nedenle Kenan ve Kelan Martin fazlasıyla oyunda kalmak durumunda kaldı. Defalarca üstünlüğün el değiştirdiği bir maçta maçı kaybetmemizin iki önemli nedeni top kayıplarımız ve faul atışları oldu. Ama yine de maçı son ana kadar bırakmayarak kazanma noktasına getirdik ve farkı 2'ye indirdik ancak kazanamadık. Şu andaki tek düşüncemiz çarşamba günkü Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız önemli karşılaşmayı kazanmak ve Errick McCollum'un sağlıklı bir şekilde sahada bizimle olması. Darüşşafaka Lassa'yı tebrik ediyorum."

Öte yandan McCollum Yeşil Kırmızılı kulüpten McCollum'un sağlık durumuyla ilgili "Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'nin 5'inci haftasında Darüşşafaka Lassa ile oynadığımız karşılaşmada sol baldır kasında ağrı hissederek kenara gelen sporcumuz Errick McCollum'un, yapılan tetkikler sonrasında sol gastrocnemius kasında zorlanma/yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" açıklaması yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca 100. yılı Ceza ile kutladı
Sonraki Haber Başkan Soyer İzmir Körfezi’nde tüple dalış yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?