ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hücumda yüzdelerimiz ve top paylaşımımız çok iyiydi

Sarıca: Hücumda yüzdelerimiz ve top paylaşımımız çok iyiydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hücumda yüzdelerimiz ve top paylaşımımız çok iyiydi

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde AEK galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Zor bir maç oldu, iyi bir takıma karşı oynadık. Avrupa arenasındaki ilk maçımız ve cok sayıda yeni oyuncumuz var. Bu atlanmaması gereken bir konu. Bu tabil ki bir mazeret değil ama bir gerçek. Dolayısıyla yeni oyuncularla, AEK gibi bir takıma karşı taraftarımızdan yoksun oynamak bizim için zordu. Ama önemli bir galibiyet aldık. Zaman zaman defans kısmında aksadık, basit hatalar yaptığımız anlar oldu. Hücumda yüzdelerimiz ve top paylaşımımız cok iyiydi. Tecrübeli bir rakibe karşı oynadığımız için maçı koparamadık ama kazanmak cok önemliydi. Bundan sonra evimizd eoynayacaımız bir maçı daha taraftarımız olmadan oynayacağız ve evimizde hata yapmamak bizim için önemli. Daha iyi olacağız, hep beraber daha çok konuşacağız, çalışacağız ve eksik olan yerleri düzelteceğiz. Bütün ekibimi bu galibiyetten dolayı kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda birlik ve beraberlik konuşuldu
Sonraki Haber Narlıdere'de fırınlara şafak denetimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?