ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hiçbir zaman pes etmeyen, vazgeçmeyen bir ekibimiz var

Sarıca: Hiçbir zaman pes etmeyen, vazgeçmeyen bir ekibimiz var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hiçbir zaman pes etmeyen, vazgeçmeyen bir ekibimiz var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisinde Türk Telekom'u 84-81 mağlup ederek seride 2-1 öne geçen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: Açıkçası son iki maçta söylediğim doğrularm bir çoğunu özellikle 3 periyot yapamadık, çok kısa periyotlarda yaptık. Bence bugün özellikle ilk yarı oyuncularımız çok gergindi ama ben bunu daha önceki tecrübelerimden de çok net biliyorum ki üçüncü maçlar en zor maçlar ve her zaman bu şekilde gelişiyor. Çok zor bir maçtı. Kendi sahamızda, büyük bir taraftar desteği ve muhteşem bir atmosfer var ama maalesef başta bizim acelemiz ve bazı oyunlardaki yanlış seçimlerimiz bizim hanemize eksi yazdı ve 11-12 sayı geriye düştük. Sonrasında oyuna ortak olduk ve devreyi önde bitirme başarısı gösterdik. Ancak üçüncü periyotta yine hatalarla üstünlüğü tekrar Türk Telekom'a verdik. Ama hiçhir zaman pes etmeyen, vazgeçmeyen ve oyundan çıkmayan bir ekibimiz var. Zor bir maç oldu ama oyunu lehimize çevirerek öne geçmeyi başardık. Seri hala bitmedi. Başta takımıma sonra da taraftarlarımıza da bunu özellikle söylemek istiyorum bizim finale gitmek icin cumartesi günü bir kazanıma daha ihtiyacımız var. Bütün ekibimi tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'a geçit vermedi 2-1 öne geçti
Sonraki Haber Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri Karşıyaka'da sürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?