ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Avrupa'da ilk hedefimize ulaşmış durumdayız

Sarıca: Avrupa'da ilk hedefimize ulaşmış durumdayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Avrupa'da ilk hedefimize ulaşmış durumdayız

FIBA Europe Cup Eleme Turu'nu geçerek gruplara kalan Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca “FIBA Europe Cup’ta ilk amacımıza ilk hedefimize ulaşmış durumdayız. Sezon başında oynadığımız eleme turu bizim için önemliydi. Şu an grup aşamasındayız, bundan sonraki hedeflere devam edebiliriz. Onun için bu etabı aşmak gerekliydi. Bundan dolayı bütün takımımı kutluyorum. Arka arkaya maçlar oynamaya başladık, dolayısıyla burada yaptığımız sert ve iyi savunmayı vurgulamak istiyorum. Bundan dolayı da oyuncularımı kutluyorum. Hücum kısmında ise yeni bir takım olmamız nedeniyle basit hatalar yapıp ritim kaybettiğimiz oluyor ama bunlar daha fazla çalışarak, beraber oynayarak geliştirilecek kısımlar. Bunların üstünde çalışacağız ve çok daha iyi bir takım olacağız. Bugün buraya bizi desteklemeye gelen ve iyi basketbol izlettirdiğimizi düşündüğüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu tarz maçları kazanıp taraftarlarımızla birlikte kutlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İlçe Milli Eğitim toplandı...
Sonraki Haber Kent A.Ş.'den açıklama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?