ANA SAYFA > SPOR > Şampiyonlar, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

Şampiyonlar, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyonlar, Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Okullar ve Liseler Masa Tenisi Turnuvasında erkek ve kadınlarda dereceye giren liseli masa tenisçiler Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz'ı ziyaret etti.

Bostanlıspor forması giyen ve Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz ile Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Okullar ve Liseler Masa Tenisi Turnuvasında erkek ve kadınlarda dereceye giren liseli masa tenisçiler ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz'ı ziyaret eden Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, kurum müdürü Ebru Yılmaz'a destekleri için teşekkür etti.
Erboy, "Bostanlıspor Kulkübü'nün Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile yaptığı işbirliği sonucunda Karşıyaka'da masa tenisi sporunda adeta bir patlama meydana geldi. Karşıyaka bu branşla yeniden tanıştı ve şampiyonlar çıkmaya başladı. Bostanlıspor İzmir İl Birinciliklerinde bir yıl içinde 4 kez 2. ve 3. olarak kürsüye çıktı. Bu başarı, sporcular, antrenör ve biz yöneticiler kadar Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün desteğiyle oluştu. Bu nedenle Ebru Yılmaz'a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Okullar ve Liseler Masa Tenisi Turnuvasında Atakent Anadolu Lisesi erkeklerde 1 Alpay Giray, 2.Abdullah Ecer ve 3. Kaan Korkmaz oldu. Kızlarda ise birinci Atakent Anadolu Lisesi'nden Nazlıcan Seçkin, ikinci Sakize Lahur Kız İmam Hatip Lisesi'nden Ezgi Karaca ve üçüncülüğü de aynı liseden Kübra İbiş elde etti. Kızların üçünün de Bostanlıspor sporcusu olduğunu belirten Bostanlıspor masa tenisi başantrenörü Mustafa Şaşmaz da destekleri için Ebru Yılmaz'a teşekkür etti.
.Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, şampiyonlara çeşitli hediye takdim etti ve tebrik ederek daha büyük başarıların sözünü aldı.  .

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Dünyanın en güzel iki kentini birleştireceğiz
Sonraki Haber KSK Başkanı Büyükkarcı açıklama yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?