ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maç programı belli oldu

Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maç programı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maç programı belli oldu

Yeni sezon hazırlıklarını yardımcı antrenörü Engin Gençoğlu yönetiminde sürdüren Pınar Karşıyaka'nın hazırlık maç programı belli oldu.

Yeşil kırmızılılar ilk olarak 29-31 Ağustos'ta Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da iki hazırlık maçı oynayacak. Daha sonra 5-7 Eylül'de İstanbul'da Göl Kupası'na katılacak olan Pınar Karşıyaka bu turnuvada Arel Üniversitesi Büyükçekmece ve Galatasaray Doğa Sigorta ile karşılaşacak. Yeşil kırmızılılar daha sonra Ankara'da 10-14 Eylül'de OGM Ormanspor, Türk Telekom ve Ukrayna ekibi Dnipro'nun yer alacağı hazırlık turnuvasında tek dökecek ve son olarak ev sahipliğini yapacağı Pınar Kupası'nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece ile Bosna Hersek'ten Igokea takımlarını ağırlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Nazilli ile berabere kaldı
Sonraki Haber Başkan Oğuz: Yeniden ağaçlandıracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?