ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'yi eli boş yolladı

Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'yi eli boş yolladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'yi eli boş yolladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Fenerbahçe Beko'yu 102-98 mağlup etti.

İlk periyoda iyi başlayan Pınar Karşıyaka ilk 5 dakikada farkı 8 sayıya kadar çıkardı: (12-4). Molanın ardından iyi bir dönüşle farkı kapatan Fenerbahçe Beko, 17-17 ile eşitliği yakaladı. Ev sahibi Pınar Karşıyaka ise rakibinin iyi oyununa karşılık verip, ilk periyodu 22-21 önde kapattı.

İkinci periyotta Pınar Karşıyaka boyalı alanda, Fenerbahçe Beko ise uzaktan şutlarla sayılar buldu. Konuk ekip, son saniyede bulduğu 3 sayı ile devreye 2 farkla girdi: (46-48).

Üçüncü periyota iyi başlayan ev sahibi Pınar Karşıyaka, farkı 8 sayıya kadar çıkardı: (61-53). İyi oyununu sürdüren Pınar Karşıyaka, periyota ise 73-69 ile gitti.

Son periyotta da iyi bir oyun sergileyen Pınar Karşıyaka, son 5 dakikaya 9 sayıya fark yakaladı: (88-79). Pınar Karşıyaka, son saniyelerde de farkı korumasını bilip maçı 102-98 kazandı.

Salon: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka

Hakemler: Emin Moğulkoç, Ahmet Tatlıcı, Batuhan Söylenmezoğlu,

Pınar Karşıyaka: Mccollum 20, Thomas Akyazılı 3, Kuzminskas 23, Angola 20, Delgado 6, Brown 13, Ali Efe Barış, Berkan Durmaz, Mükremin Deniz Kılıçlı 8, Kenan Sipahi 9,

Fenerbahçe Beko: Motley 17, Vilbekin 17, Melih Mahmutoğlu 5, Hayes 10, Calathes 15, James Metecan Birsen 3, Samet Geyik 4, Tarık Biberoviç 11, Guduric 12, Dorsey 4

1. Periyot: 22-21

Devre: 46-48

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da İstiklal Marşı’nın kabulü kutlandı
Sonraki Haber Alev İldeniz, adaylık dosyasını teslim etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?