ANA SAYFA > GÜNDEM > Alev İldeniz, adaylık dosyasını teslim etti

Alev İldeniz, adaylık dosyasını teslim etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alev İldeniz, adaylık dosyasını teslim etti

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Kadın Kolları Başkanlığından daha önce istifa eden Alev İldeniz, milletvekili aday adaylığı için Genel merkeze belgelerini teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi 2 bölge milletvekili aday adayı olan Alev İldeniz  adaylık belgelerini teslim ederken sosyal medyasından da paylaşım yaptı. 
İldeniz, “Saray rejiminin güzel ülkemize verdiği zarar ile huzura, mutluluğa, kardeşliğe hasret kaldık. Memlekette yaşanan ekonomik buhranın bile farkında olmayan bir iktidar zihniyeti ile karşı karşıyayız. Ve bu zihniyeti Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız yaparak, onun önderliğinde yıkacağız! Sevgili dostlar, hak hukuk adaletin, insani yaşam koşullarının, liyakatın, refahın ve özgürlüğün olduğu bir ülke için kurtuluşun ve kuruluşun partisi yani Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olması şarttır! Bu anlamda da biz kadınlara çok iş düşüyor. Çünkü, biz kadınlar ekmeğini taştan çıkaranların mücadelesini iyi biliriz. Çünkü biz kadınlar siyaseti özveriyle yapar karşılaştığımız tüm olumsuzluklara rağmen inançla mücadele ederiz. Hangi konumda olursak olalım çocuklarımızın geleceği için asla geri adım atmayız. Bir kadın annedir; evde bir tencerenin kaynamamasının, çocuğunun beslenme çantasına en temel ihtiyaç olan süt ve yumurta koyamamanın acısını sarayda oturan bir zât bilmez! Bir emeklinin torunu ziyarete geldiğinde harçlık verememesinin verdiği acıyı sarayda oturan zat bilmez! Bin bir zorlukla okuduğu üniversiteden mezun olup iş bulamamanın hala ailesinin eline bakarak yaşamanın bir gence verdiği acıyı sarayda oturan zat bilmez! Bizlere göre siyaset vatan sevgisidir, bütünlüktür, birliktir. El değmemiş düşler yaratıp uğruna ömrümüzü veririz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe'yi eli boş yolladı
Sonraki Haber Dünya Şampiyonu Öcek Bostanlıspor’da…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?