ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Avrupa'da hangi kupayı seçecek?

Pınar Karşıyaka Avrupa'da hangi kupayı seçecek?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Avrupa'da hangi kupayı seçecek?

ING Basketbol Süper Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka'nın yeni sezonda Avrupa'da katılacağı kupa hafta başında belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'ne sponsor bularak katılım paylarını artırmaya hazırlanan FIBA'nın bu parayı ULEB'in organizasyonları olan Euroleague ve Eurocup'tan lige katılmaya ikna olacak takımlara dağıtacağı öğrenildi. Bu sezon lig ve Avrupa'daki performansıyla hem Şampiyonlar Ligi, hem de Eurocup için davet alan Karşıyaka, iki kupadan birini seçecek. Euroleague'in bir alt kademesi olan Eurocup'la temaslarını sürdüren yeşil-kırmızılıların katılım payı beklenenden az olmasına rağmen FIBA Şampiyonlar Ligi'nde yer alması öngörülüyor. Şampiyonlar Ligi'nin yeni sezonda Eurocup'tan gelen takımlarla daha rekabetçi olması bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka’da dayanışma büyüyor
Sonraki Haber Sancaklı'daki 30 üretici sertifikalarını aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?