ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenileniyor

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun parkeleri yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor  Salonu'nun  parkeleri yenileniyor

Pınar Karşıyaka'nın maçlarını oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nun yeni sezon öncesi parkeleri yenileniyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yenilenmesi için yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu'ndan çıkan ve geçen sezon da Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un maçları için  Sakarya Spor Salonu'na gönderilen ancak bu sezon Sakarya'nın lige katılmama olasılığı olması nedeniyle TBF tarafından alınan ve Pınar Karşıyaka için salona gönderilen parkeleri, Karşıyaka yönetimi Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'na taktırmaya başladı. 
Tüm masrafını Karşıyaka Spor Kulübü'nün karşılayacağı parke yenileme çalışmalarının kısa sürede bitirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf filede Çamlıbel ile yeniledi
Sonraki Haber Dünya Gençleri Karşıyaka’da buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?