ANA SAYFA > SPOR > Müftü Gürler, Bostanlıspor’u ziyaret etti

Müftü Gürler, Bostanlıspor’u ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftü Gürler, Bostanlıspor’u ziyaret etti

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret ederek, başkan Avni Erboy’dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Bostanlıspor’un Gode Cengiz Spor Tesislerinde yer alan kulüp binasını ziyaret ederek, başkan Avni Erboy’a çiçek takdim eden Müftü Gürler, tesisleri gezerek antrenmanlarını sürdüren tenis, atletizm, futbol ve dart takımı sporcularıyla kısa süreli sohbette bulundu.
Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, “Bostanlıspor’un başarılı çalışmalarını Karşıyaka’ya geldiğim günden bu yana izliyorum. Gerçekten başarılı bir amatör spor kulübü. Bugün kulüp binasını ziyaret ederek, başkan Avni Erboy ve yönetici, antrenörler, çalışanlar ile görüşmekten son derece mutlu oldum. Herkes işini özveri ile yapıyor.  Çocuklarımıza spor yaptırarak onları kötü alışkanlıklardan uzakta tutmanın yanı sıra sağlıklı olmalarını da sağlıyorlar. Kendilerine bu çalışmaları ve yarışmacı takımlarıyla elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarı için de kutladım. Gelecek için de başarılar diledim” dedi.
Bostanlıspor Kulüp Başkanı Avni Erboy, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler’in kulüplerini ziyaret etmesinden son derece mutlu olduklarını ve kendilerine moral verdiğini ifade ederek, “sayın müftümüz güler yüzü, aydınlık düşünceleriyle bizlere moral verdi. Önerileri gelecekteki yol haritamızda önemli bir rol oynayacaktır. Kendisine bir kez daha teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 6. Ovacık Tarım ve Sakız Koyunu Festivali başlıyor
Sonraki Haber Zeynep Aslan'ın ölümüne ilişkin davaya devam edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?