ANA SAYFA > SPOR > Miray Müge Kesal Diyarbakır’da çift kupa aldı

Miray Müge Kesal Diyarbakır’da çift kupa aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Miray Müge Kesal Diyarbakır’da çift kupa aldı

Diyarbakır'daki Dicle Cup Tenis Turnuvasında bayanlarda Karşıyakalı Miray 2 kupa kazandı. Şampiyonlar da İzmir’den çıktı.

Diyarbakır’ın yakıcı güneşi altında oynanan Dicle Cup Büyükler Kupasında Tek bayanlar final karşılaşmasında Karşıyakalı Miray Müge Kesal Ferdi olarak katıldığı turnuvada yine İzmir'den Esila Toklu ile karşılaştı. Final mücadelesinin ilk seti büyük bir mücadeleye sahne oldu ve ilk seti Esila Toklu tie break de 8-6 kazanarak 7-6 lık  sonuçla geçti. 2. sette Miray Müge Kesal'ın direncinin kırılmasıyla Esila Toklu 6-0 ile rahat geçti ve finalde şampiyonluğa ulaştı Miray Müge Kesal turnuva ikincisi oldu.
Çift bayanlar mücadelesinde de yine sahnede bu ikilinin rakip olduğu takımlar karşılaştı. Nil Delice ve Miray Müge Kesal'dan oluşan ekip, Esila Toklu ve Makbule Helin Güngör'den oluşan ekibi finalde 6-1 ve 6-4 lük skorlarla yenerek şampiyonluğa ulaştı. 
Böylece İzmir'i temsil eden Miray Müge Kesal ve Esila Toklu birer birincilik ve birer ikincilik ile turnuvadaki kupaları paylaştılar. 
İzmirli erkek sporcuların ilgi göstermediği Dicle kapta İzmir temsilcisi Murat Gergin ilk turda elendi. Tek erkekler birinciliğini Adana bölgesi sporcularından Yağız Ünal alarak şampiyon olurken ikinciliği Yiğit Ünal almış oldu.
Çift erkekler mücadelesini Adana bölgesi oyuncularından Yağız-Yiğit Ünal Kardeşler Mersin Bölgesi oyuncularından Furkan Ali Bozoklar ve Deniz Gök çiftini finalde 6 3 ve 6 3 lük skorlarla yenerek turnuvanın çift erkekler şampiyonu oldular.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir turizminde tarihi rekor
Sonraki Haber Turgay Büyükkarcı: Bırakıyorum...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?