ANA SAYFA > SPOR > Mesut Toros: Sezonun ikinci yarısı çok daha çetin geçecek

Mesut Toros: Sezonun ikinci yarısı çok daha çetin geçecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mesut Toros: Sezonun ikinci yarısı çok daha çetin geçecek

Esenler Erokspor deplasmanında 3-1 kaybeden Karşıyaka'da Teknik Direktör Mesut Toros, mücadeleyi değerlendirdi.

Mesut Toros, "Ligin en diri, en pas yapan, en iyi ileri uç oyuncularına sahip takımlarından biriyle oynadık. Deplasmana puan almak için değil kesinlikle galibiyet için gitmiştik. İlk yarıda net pozisyonları harcadık. Rakip kalemize 2 kez gelip gol buldu. Farkı azalttık, ikinci yarıda beraberliği ararken yine gol yedik" diye konuştu.

Zorlu bir fikstürleri olduğunu belirten Mesut Toros, Erok maçının ardından lider Kırşehir Belediyespor, üçüncü Altındağ Belediyespor ve dördüncü basamakta yer alan Kızılcabölükspor'la üst üste karşılaşacaklarını hatırlatıp, "Oyun felsefemi takımı yerleştirdim. Skor ne olursa olsun oyundan kopmayan, dağılmayan, pes etmeden aynı mücadelesini sergileyen bir takımımız var. Sezonun ikinci yarısı çok daha çetin geçecek. Bu süreçte takım oyunumuza güveniyoruz. Bu hafta lider Kırşehir karşısına taraftarımız önünde galibiyet için çıkacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Spor Bakanı Kasapoğlu'na Karşıyaka forması...
Sonraki Haber Fransa’da Türk modası rüzgârı esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?