ANA SAYFA > SPOR > KSK'nin tesis projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı

KSK'nin tesis projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'nin tesis projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi katkısı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ne yönelik olarak hazırladığı ve çim sahalar, salonlar, lojmanlar, kantinleri ve çevre düzenlemesini kapsayan projesine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak katkı Belediye Meclisi tarafından onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi İzmir Büykşehir Belediyesi'ne teşekkür ederken "Projelerimizin değerine inanan ve gerçekleştirebilmemiz adına her türlü desteği sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe’ye ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz" açıklmasını yaptı.

Yeşil kırmızılılar Selçuk Yaşar Tesisleri'nin yenilenmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 5.3 milyon TL destek alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı açıklandı
Sonraki Haber CHP adayı Dr.Tugay, Latife Hanım Grubuyla sohbet etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?