ANA SAYFA > SPOR > KSK'de eski başkan Büyükkarcı alacağından feragat etti

KSK'de eski başkan Büyükkarcı alacağından feragat etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de eski başkan Büyükkarcı alacağından feragat etti

1 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Karşıyaka'nın seçimli olağan genel kurulu öncesinde, adaylık için hazırlanan Başkan İlker Ergüllü ile kulübün eski başkanı Turgay Büyükkarcı arasındaki buzlar eridi.

Geçen yılki mali kongre ve olağanüstü seçimli genel kurul sürecinde yaşanan gerilimlerin ardından, ikili tarihi bir uzlaşmaya vardı. Turgay Büyükkarcı, 5.5 yıl boyunca Karşıyaka'yı yönettikten sonra geçen yılın sancılı seçim sürecinin ardından koltuğu devretmişti. Ancak, Başkan İlker Ergüllü ile yapılan anlaşma sonucunda kulüpten olan alacaklarından feragat etti.

Başkan İlker Ergüllü ve Turgay Büyükkarcı arasındaki anlaşmaya göre, Büyükkarcı kulüpten 29 milyon TL'nin üzerindeki alacağını talep etmeyecek. Bunun karşılığında ise yeşil-kırmızılılara 3 yıllık forma reklamı verip, Alsancak Stadı'nda loca ve Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda VIP koltuklar alacak. Ayrıca, Büyükkarcı geçen yılki krizde büyük bir rol oynayan kripto paralardan kendisinde bulunan 52 milyonluk coinin de feragat edeceğini açıkladı.

Bu uzlaşmanın ardından Ergüllü ve Büyükkarcı, önümüzdeki hafta ortak bir basın toplantısı düzenleyecekler. Karşıyaka'da 2018'den 2023'e kadar başkanlık yapan Büyükkarcı, 2022-2023 sezonunda basketbol şube başkanı ve sponsor olarak getirdiği İlker Ergüllü ile ters düşmüştü. Ergüllü görevinden ayrıldıktan sonra başkanlığa aday olduğunu açıklarken, Büyükkarcı da 2023'te olağanüstü kongre kararı almıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya Robot Olimpiyatı uluslararası finali İzmir’de
Sonraki Haber TBF cezaları açıkladı!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?