ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Doğukan ücretini kabul etmedi

KSK'de Doğukan ücretini kabul etmedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Doğukan ücretini kabul etmedi

Karşıyaka'da Doğukan İnci kendisine teklif edilen 50 bin TL yıllık ücreti kabul etmedi.

Geçen sezon attığı 6 golle 12 kez ağları sarsan Hakan Kuş'tan sonra Özgür'le birlikte takımın en skorer ikinci ismi olan 20 yaşındaki forvet, 50 bin TL yıllık ücreti az bularak Başkan Turgay Büyükkarcı'dan zam istedi. İlk görüşmede anlaşma sağlanamayan genç yıldız adayı takımla antrenmanları sürdürüyor. Yeşil-kırmızılılarda 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan, U19 Milli Takım'da da forma giyen Doğukan'ın adı geçen sezon başında Fenerbahçe dahil birçok kulüple anıldı.

Diğer taraftan, Karşıyaka'da yönetim, 1.5 yıldır ilk kez personelin maaşlarını aksattı. Tesis ve kulüp çalışanlarının toplam 40 bin TL civarında tutan maaşları henüz yatırılamadı. Takımın mali yükü tek başına omuzlarında kalan Başkan Turgay Büyükkarcı, 16 Temmuz Salı gününe hem meraklı bekleyiş içindeki kulüp personeli hem de futbolculara ödeme sözü verdi. Karşıyaka, sezon öncesi tesislerdeki kampını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alpaslan Güzeliş vefat etti
Sonraki Haber Karşıyaka'da bekçilerden gözaltı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?